Després de vàries temporades amb un equip femení de futbol 7, l’entitat tindrà aquesta propera temporada per primera vegada un conjunt femení de futbol 11


La propera temporada el FC Cardedeu comptarà amb un equip femení de futbol 11 per primera vegada a la seva història. L’entitat, que ja comptava amb un equip de futbol 7 i un de veteranes, porta temps intentant crear equips femenins i enguany han estat les mateixes jugadores del conjunt de futbol 7 que han volgut fer un pas endavant i competir en futbol 11: “Comencem aquest projecte amb molta il·lusió i amb moltes ganes que sigui l’inici de molts més equips femenins a Cardedeu. La nostra idea és que totes les noies de Cardedeu tinguin la possibilitat de jugar al seu poble i no hagin d’anar a poblacions veïnes com fins ara”, destaca el president Rafel Herreros.

Un equip de nova creació que anirà acompanyat de la creació també d’un conjunt de base, que enguany començarà a rodar amb entrenaments i completant partits amistosos. Les entrenadores seran Eli Oliva i Laia Fusté amb àmplia experiència en futbol femení. Oliva porta molts anys vinculada al món del futbol i és jugadora de l’equip de veteranes del club, igual que Fusté que, a banda, també és jugadora del Barça de veteranes després d’haver-hi competit en categoria sènior.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here