900 esportistes trepitjaran aquest diumenge l’asfalt del Circuit de Barcelona Catalunya en la 7a edició de la prova, que enguany tindrà dues sortides


circuitEl proper diumenge tindrà lloc, al Circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló, la 7a edició del Duatló de Granollers, organitzat pel Club Triatló Granollers. La prova, que compta amb el suport de la Federació Catalana de Triatló i forma part del Circuit Català de Duatló de carretera, ha tancat inscripcions amb un total de 900 participants, prop del doble que l’any passat, en el qual 500 esportistes van prendre part a la sortida.

“Hem doblat participació perquè en edicions anteriors les inscripcions s’acabaven en menys de dos dies. L’any passat la web es va arribar a col·lapsar i, malgrat això, en 12 hores ja estaven exhaurides. Aquest any hem decidit obrir-ho a més participants però canviant una mica la dinàmica. Incorporem una segona sortida de manera que assegurem la qualitat al corredor i no patim per seguretat”, destacava David Saéz, del Club Triatló Granollers.

Els 900 participants converteixen la Duatló de Granollers en una cursa única, que assolirà un rècord de participació històric en una prova d’aquestes característiques a Catalunya. Serà la segona prova de duatló de carretera de la temporada després de la celebració de la primera a Mataró. El recorregut segueix sent el mateix que en edicions anteriors i estarà dividit en tres sectors: cursa a peu de 5 km (1 volta al circuit), cursa a bici de 20 km (4 voltes al circuit) i cursa a peu de 2,5 km (1 volta al circuit petit).

Horaris

7.30h Obertura instal·lacions

7.30-9.00h Entrega dorsals NO FEDERATS

8.00-9.00h Obertura Boxes. Check-In Bicicletes de TOTS ELS PARTICIPANTS

9.00h Primera Sortida FEDERATS

11.00h Segona Sortida CURSA OPEN

12.15-12.45h Cerimònia entrega premis

 

Horaris Infantil

11.00-12.00h Entrega dorsals
12.00h Obertura Boxes
13.00h Primera Sortida Menuts

El resum de la darrera edició

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here