La gran novetat és el nou entrenador Tomas Bruder que compta amb un conjunt renovat amb incorporacions de qualitat


Aquest cap de setmana comença la Lliga Absoluta de waterpolo 1a Divisió Estatal amb el Club Natació Granollers estrenant-se aquest dissabte a casa, a les 16:15h, davant el Màlaga. Un partit que es disputarà a la piscina exterior del CNG, davant un rival que va finalitzar la temporada passada en 10a posició, amb un balanç de 8 victòries, 2 empats i 12 derrotes.

El CNG, que va ser 7è, no va estar encertat amb el Màlaga l’any passat. En el partit d’anada, disputat a casa, es va empatar a 5, i en el de tornada, va perdre per 7-6. Una temporada en la què el CNG va guanyar 9 partits, va empatar-ne 5 i en va perdre 8.

Enguany, amb la nova direcció de l’equip en mans de Tomas Bruder i amb un conjunt renovat, amb incorporacions que donen qualitat en el joc, afronten la lliga amb l’objectiu de mantenir la categoria. Un equip que arriba a la primera jornada, després de disputar la Copa Catalunya de 1a Divisió, que ha servit per a cohesionar el conjunt, agafar dinàmica de joc i ajustar aspectes de cara a l’inici de lliga.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here