El CNG convoca una assemblea extraordinària per rendir compte de les decisions preses durant el confinament

0
147

Durant els mesos de l’estat d’alarma, l’entitat va mantenir les seves quotes, malgrat les crítiques de socis i esportistes federats, un fet que li ha ocasionat nombroses baixes d’abonats


La Junta Directiva del Club Natació Granollers ha convocat els socis i sòcies de l’entitat a reunir-se en Assemblea General Extraordinària per tal de rendir comptes de l’activitat i decisions preses durant el confinament propiciat per l’Estat d’Alarma i que va portar a la instal·lació a romandre tancada del 13 de març al 3 de juny. Una reunió que tindrà lloc el proper dijous 23 de juliol, a les 19:30h en primera convocatòria i a les 20h en segona convocatòria a la seu social del Club.

A l’Assemblea es presentaran els informes jurídic, laboral, social, d’obres i reobertura, així com l’econòmic de l’Estat d’Alarma, a més a més d’exposar propostes de millora social. Ja durant el confinament, la Junta que presideix Eduard Escandell, va anunciar que convocaria aquesta reunió informativa, per tal de poder explicar a tots els socis i sòcies la gestió portada a terme davant aquesta situació excepcional. “Aquesta Assemblea Extraordinària la realitzem tal com ens vàrem comprometre, tan bon punt s’ha aixecat l’Estat d’Alarma i la prohibició de realitzar les Assemblees, i en els períodes i temps que hem pogut realitzar els estats comptables”, comenta Escandell, qui afegeix: “Volem poder donar totes les explicacions i fets que ens han portat a prendre les decisions, malgrat algunes poden ser no compartides, doncs entenem que l’òrgan sobirà és la pròpia Assemblea, tot fent un examen, també, d’autocrítica”.

L’Assemblea és l’òrgan suprem de govern de l’entitat i l’integren tots els socis i sòcies de ple dret que no tinguin suspesa la condició en el moment de la convocatòria.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here