Una jornada que té un doble objectiu: per una banda, recaptar fons per a la causa #joemcorono, l’assaig clínic sobre el coronavirus liderat per Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet, que estan vinculats a una càtedra de la UVic-UCC; i per l’altra, potenciar l’activitat esportiva tot i el confinament.


El Club Natació Granollers dóna suport al repte solidari esportiu que el proper diumenge 10 de maig, a les 11h, organitza Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i Alumni UVic. Una jornada que té un doble objectiu: per una banda, recaptar fons per a la causa #joemcorono, l’assaig clínic sobre el coronavirus liderat per Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet, que estan vinculats a una càtedra de la UVic-UCC; i per l’altra, potenciar l’activitat esportiva tot i el confinament.

Amb aquesta doble vessant amb la qual el club també està compromès, es contribuirà a la divulgació i promoció d’aquest esdeveniment, obert a tothom i per a tots els públics, en què s’anima a practicar esport, des de caminar, córrer, tennis taula, ioga… dins de casa o al carrer si és permès, prèvia inscripció online (https://www.inscriu.me/ca/repte-solidari-esportiu-a-favor-de-la-lluita-contra-el-covid-19), tot seleccionant l’aportació solidària que es destinarà a ajudar a combatre el coronavirus.

Paral·lelament, es portarà a terme un programa en directe per la web www.reptesolidariuvic.cat , amb entrevistes, actuacions musicals i emissions dels vídeos que els participants hagin fet de la seva pràctica esportiva i que s’hagin publicat a les xarxes amb el hashtag #reptesolidariuvic.

El Club es confirma, així, com a entitat col·laboradora d’aquest esdeveniment, potenciant els vincles amb UVic-UCC amb qui té conveni de col·laboració des de 2018 per a desenvolupar iniciatives conjuntes en matèria de docència, recerca, transferència de coneixement i intercanvi d’experiències, tecnologia i innovació, etc.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here