Quatre plates i un or ha estat el balanç de les components de sincronitzada del CN Les Franqueses Txell Mas, Cecilia Jiménez i Pau Ribes, a la Copa d’Europa LEN, disputada a Sant Petersburg del 10 al 12 de maig, amb la selecció espanyola. Per la seva part, Abril Conesa, del CN Granollers ha aconseguit l’or a la modalitat de Highlight i la medalla de plata en Equip Lliure


Nou èxit vallesà a la LEN European Artistic “Synchronized” Swimming Champions Cup 2019, que del 10 al 12 de maig va tenir lloc a Sant Petersburg, Rússia. Els membres del CN Les Franqueses van assolir 5 medalles, 4 plates i un or, mentre que Abril Conesa del CNG va assolir un or i una plata.

El millor resultat va ser l’or aconseguit per Txell Mas i Cecilia Jiménez (CNLF) i Abril Conesa (CNG) en la final de Highlight, amb la coreografia a ritme d’AC/DC, juntament Paula Ramírez, Berta Ferreras, Leyre Abadía, Iris Tió, Blanca Toledano, Elena Meián i Carmen Juárez. Txell Mas també va assolir dues plates, una en equip tècnic, interpretant ‘Namasté’, i una altra en rutina lliure juntament amb Abril Conesa del CNG, en tots dos casos per darrere de la selecció russa. Finalment, en duet mixt, Pau Ribes va aconseguir una doble medalla de plata, fent parella amb Emma Garcia.

Txell Mas, capitana de la selecció absoluta, també va recollir a Sant Petersburg la copa a la segona millor selecció d’aquest campionat, per darrere de Rússia. Ara, el proper compromís amb presència vallesana, tant de CN Les Franqueses com de CN Granollers, serà les World Series de natació artística que se celebrarà a la piscina Sant Jordi, del 31 de maig al 2 de juny, competició que donarà la classificació per participar a la Super Final, que tindrà lloc del 14 al 16 de juny a Budapest.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here