cng-presentacio

L’entitat vallesana presentarà els equips de totes les seccions en un acte en el qual hi assistiran els prop de 600 esportistes que en formen part i que servirà per obrir els actes dels 50 anys del club


El proper diumenge 23 d’octubre a les 11h, el CN Granollers celebrarà al pavelló del Parquet la Festa dels Esportistes, que té com a acte principal la presentació dels equips de totes les seccions del club per la temporada 2016-2017. Un esdeveniment en el qual hi assistiran prop de 600 esportistes dividits en les seccions de natació, natació sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística.

La presentació de tots els equips del club serà el primer acte del programa que el club ha dissenyat per celebrar el 50è aniversari de l’entitat. Una festa en la qual, a banda de presentar els equips, també servirà perquè l’entitat homenatgi als esportistes més destacats de la temporada anterior, entre els que destaquen el nedador Albert Escrits, les sincronistes que formen part del combinat estatal i l’equip de waterpolo, que va assolir l’ascens de categoria, entre altres.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here