Membres de la Junta Directiva, amb els representants del Consell d'Honor, de dreta a esquerra, Eduard Escandell, president del CNG, Encarna López, Núria Marsal, Ramon Amat i Modest Molina com a membres de la Junta del Consell d'Honor, i Xavier Cuevas, membre de la Junta Directiva del CNG

Amb la constitució d’aquest Consell, de reconeixement social, s’obre una nova via per tal que la massa social sigui més present en la vida de l’entitat, actuant com a òrgan de consulta i participant de manera activa


Un total de 103 socis i sòcies del Club Natació Granollers han passat a formar part del Consell d’Honor, un nou òrgan consultiu i de mèrit creat recentment per l’entitat. L’integren els socis majors de 60 anys amb una antiguitat ininterrompuda al club durant 25 anys, tal i com recullen els nous Estatuts que van preveure, per primera vegada, aquesta nova condició de soci.

Amb la constitució d’aquest Consell, de reconeixement social, s’obre una nova via per tal que la massa social sigui més present en la vida de l’entitat, actuant com a òrgan de consulta i participant de manera activa, fent propostes a la Junta Directiva sobre la marxa ordinària del club, així com promovent vincles de participació i col·laboració en les activitats socials i esportives que s’organitzen. 

El passat dijous 24 de gener es van convocar els socis i sòcies que conformen al Consell d’Honor, en una reunió al club a la qual van assistir-hi una seixantena de consellers. “Ens hem sentit molt orgullosos i agraïts d’observar la implicació de tot aquest conjunt de persones que conformen el Consell d’Honor, aprovat en la darrera Assemblea. Socis que mantenen viu l’esperit del que significa formar part del CNG. Aquests socis i sòcies ens ajudaran a entendre d’on venim per saber cap a on anem en un temps tant important pel club”, assegurava Eduard Escandell, president del club granollerí.

D’aquesta primera reunió en van sortir quatre socis per a representar del Consell d’Honor, formant una Junta del Consell d’Honor integrada per Encarna López, Nuria Marsal, Ramon Amat i Modest Molina.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here