A nivell individual, cal destacar els podis de Lluís Escrits, que es va proclamar campió de Catalunya Júnior 2 als 3.000 lliures, compartint calaix amb el seu company Héctor Morales, que es va penjar el bronze. A la categoria Júnior 1, Arnau Colomer també es va alçar com a campió de Catalunya als 3.000 lliures, mentre que Estel Xuan Galo es va fer amb el bronze als 3.000 lliures

L’equip del Club Natació Granollers es va proclamar campió de Catalunya de Fons Indoor, al campionat que va tenir lloc dijous 16 de gener, al CN Terrassa. La gran actuació dels granollerins durant la competició va permetre que el CNG pugés al primer esglaó del podi per equips a recollir la copa de campions, per davant del CN Terrassa, segon, i CN Mataró, tercer.

A nivell individual, cal destacar els podis de Lluís Escrits, que es va proclamar campió de Catalunya Júnior 2 als 3.000 lliures, compartint calaix amb el seu company Héctor Morales, que es va penjar el bronze. A la categoria Júnior 1, Arnau Colomer també es va alçar com a campió de Catalunya als 3.000 lliures, mentre que Estel Xuan Galo es va fer amb el bronze als 3.000 lliures.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here