L’entitat vallesana acollirà un esdeveniment en el qual hi participaran prop de 300 sincronistes de 10 clubs diferents. El club granollerí lluitarà per fer-se un lloc en les medalles en totes les modalitats


El proper dissabte 4 de juny, el Club Natació Granollers organitza el Campionat de Catalunya de Rutines per Grups d’Edat, on es disputaran les competicions de solo, duet i equip, en les categories d’aleví i infantil. Un campionat que donarà inici a les 10h, a la piscina 1 del Club, i que rebrà la participació de 10 clubs catalans, amb un total de 202 nedadores.

En categoria aleví, amb la presència de 10 clubs, hi participaran 106 sincronistes, mentre que en infantil hi prendran part 96 nedadores, de 8 clubs. A banda del CN Granollers, que estarà representant en les dues categories i lluitarà per fer-se un lloc al podi en totes les modalitats disputades, hi participaran el CN Cardedeu, CN Sabadell, CN Tarraco, CN Kallipolis, CN Calella, Associació Esportiva Sincro Mataró, Associació Esportiva Sincro Valfagó, CN Minorisa i CN Joan Pelegrí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here