Una representació de la junta de la nova entitat / Associació Volei Ametlla

Després de més d’un any de contactes i reunions de les dues juntes directives, el Club Volei Ametlla i l’Eduvólei Ametlla van anunciar als seus socis la unió d’ambdós clubs. Aquesta fusió dóna lloc a una nova entitat, l’Associació Volei Ametlla, que a partir de la temporada que ve competirà en totes les categories del voleibol català. 


Més d’una dècada després que els camins del voleibol a l’Ametlla del Vallès es bifurquessin en dos, els clubs han decidit unir esforços i tornar a centralitzar l’activitat voleibolística en una sola entitat. Després de més d’un any de contactes i reunions de les dues juntes directives, el Club Volei Ametlla i l’Eduvólei Ametlla van anunciar als seus socis la unió d’ambdós clubs. Aquesta fusió dóna lloc a una nova entitat, l’Associació Volei Ametlla, que a partir de la temporada que ve competirà en totes les categories del voleibol català. 

La creació d’aquest nou club és el resultat d’una intensa labor conjunta per debatre els principals punts de vista i manera d’enfocar la gestió del dia a dia de cada entitat. Les similituds en aquests aspectes han facilitat la fusió i les dues juntes directives estan molt satisfetes del pas fet. “El procés ha estat tot molt senzill i natural. Ambdues entitats enteníem el voleibol d’una manera molt semblant, pel que les converses han estat fluides i ens han portat ràpidament a aconseguir l’objectiu que buscàvem els dos clubs”, afirma la presidenta d’Eduvólei, la Maria Garí.  

Els dos clubs estan segurs que amb la creació de l’Associació Volei Ametlla podran comptar amb uns equips més potents, competitivament parlant, i que és un pas beneficiós pels jugadors i jugadores del club. “En un poble com l’Ametlla del Vallès tenir dos clubs que practiquen un esport com el voleibol ens debilitava als dos. Amb aquesta unió estem segurs que augmentarem el nivell competitiu dels nostres equips”, explica la Gemma Demunt, presidenta del Club Volei Ametlla. 

El confinament que ens ha tocat viure des del passat mes de març no ha aturat aquest procés i, degut a la impossibilitat de convocar una Assamblea oficial presencial per explicar als socis la nova situació i sotmetre-la a votació, ambdues entitats van fer una videoconferència el passat 29 de maig amb totes les famílies per presentar les novetats. El procés de fusió va ser rebut amb satisfacció general pels assistents, que van ser emplaçats a una Assamblea presencial que es va celebrar el 23 de juliol per poder oficialitzar el procés. Els socis presents a l’Assamblea van aprovar per unanimitat la creació del nou club.

La nova junta directiva, liderada pel Juanjo Oller, primer president de l’entitat, ja està treballant intensament en l’organigrama esportiu de cara a la propera temporada. Es compta en que el club podrà tenir dues línies a cada categoria, amb la opció d’una tercera en les categories més de base. Els responsables estan convençuts que serà una ocasió ideal per tal que les jugadores de base puguin gaudir de més estones de joc i, d’aquesta manera, puguin gaudir més de l’esport. 

Els dos clubs han destacat el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla i la seva predisposició en col·laborar durant tot el procés. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here