Membres del club granollerí en una cursa de principi de temporada / CTG

El CTG, amb una família de 130 membres, ha estat el quart millor club dels 91 catalans


Després d’haver estat segon les tres anteriors temporades, el Club Triatló Granollers segueix entre els millors clubs catalans. En el rànquing de clubs elaborat per la Federació Catalana de Triatló, que computa els resultats de les lligues de Duatló de Muntanya, Duatló de Carretera, Triatló i Aquatló, tant masculins com femenins, el degà dels clubs vallesans ha tornat a destacar assolint la 4a posició entre les 91 entitats de la modalitat.

Rànquing general de clubs catalans

Una posició que té molt mèrit si tenim en compte que el club de la capital del Vallès Oriental no baixa del TOP5 des de fa vàries temporades i ho fa competint contra entitats amb una important potència econòmica. Tot i això, gràcies a una combinació de treball, alta participació, i esperit d’equip, el club granollerí és de les poques entitats que puntua en totes les lligues, tant en masculí com en femení i ho fa amb molt bons resultats.

Pel que fa al rànquing masculí, el CTG s’ha situat en el podi ocupant la 3a posició (de 91 clubs) i en el rànquing femení ha assolit la 4a posició de 41 formacions.

La junta i els tècnics del Club Triatló Granollers, que enguany el conformen 130 membres, valoren molt positivament els resultats i els enmarquen en la bona dinàmica de l’entitat, de la qual  l’arrancada de l’escola de triatló i la incorporació de nous esportistes, estan marcant les perspectives de la nova temporada.

Totes les classificacions clicant aquí 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here