L’equip femení va assolir la primera posició, deixant a més de 30 minuts les segones classificades, i el masculí va aconseguir una meritòria 3a posició. Uns resultats que permeten l’entitat granollerina ser la única de Catalunya amb possibilitats de guanyar la lliga en les dues categories


Pluja de podis la que va protagonitzar el Club Triatló Granollers al II Duatló de Muntanya GEIEG, la segona prova de la lliga catalana, que es va celebrar a Girona el diumenge passat. L’equip femení va assolir la primera posició amb els temps de Laura Terradas -que va guanyar la prova individual- Anna Picas i Núria Ferrer, deixant a més de 30 minuts les segones classificades. Per altra banda l’equip masculí va assolir una gran tercera posició amb els temps de David Malagón, Oriol Forns i Biel Farré. 

Laura Terradas va guanyar la prova en categoria femenina

Aquests resultats situen els equips del Club Triatló Granollers de ple en la lluita per la lliga, tant en equips masculins com femenins i, d’aquesta manera, és l’únic equip d’arreu del territori català que té opcions d’aconseguir-ho en les dues categories. A nivell individual, a banda de la victòria de Laura Terradas, Aina picas va ser 4a, Núria Ferrer 6a i Mar Franco 7a. Així mateix, en categoria ABS, Picas va ser 2a i Franco 3a. Per altra banda, Biel Farré va ser segon en categoria júnior, Núria Ferrer 3a en en Veteranes 1 i Laura Sararols 2a en Veteranes 2.

El proper diumenge 2 de desembre el Club Triatló Granollers participarà en la tercera prova de la lliga catalana de Duatló de Muntanya en el Xè Duatló d’Òdena.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here