El torneig ha adelantat l’horari una setmana i tindrà lloc a les instal·lacions del club franquesí del diumenge 26 de juliol fins al diumenge 2 d’agost


Després de la suspensió del Torneig Internacional que s’havia celebrat cada any, el Club Tennis Els Gorchs acollirà a finals de juliol i principis d’agost el Torneig Mapfre de la Federació Espanyola de tennis. Una competició que tindrà lloc del 29 de juliol al diumenge 2 d’agost pensada per oferir un espai de competició i preparació per a les tennistes espanyoles fins al rànquing 60 de cara a l’US Open. La cancel·lació d’una de les proves de preparació, la de Madrid, ha permès avançar una setmana la data del torneig que tindrà lloc a la nostra comarca.

Així, durant una setmana, les millors 70 tennistes espanyoles es donaran cita a les instal·lacions del club franquesí que en l’any que celebra el seu 50è aniversari viurà una competició de primer nivell que repartirà un total de 24.000€. Així, la competició espanyola més important en pista ràpida arriba al municipi amb jugadores com Sara Sorribes, Aliona Bolsova i Lara Arruabarrena, entre altres. “Se trata de un torneo de altísimo nivel”, va destacat el president de la Federación Española de Tenis (RFET), Miguel Díaz, a la roda de premsa que va tenir lloc a l’Ajuntament de Les Franqueses.

Així, Les Franqueses aposta una vegada més per una competició d’esport femení com a mostra del compromís del municipi per avançar cap a la plena igualtat, trencant estereotips socials i mediàtics. Avui dia, l’activitat física i l’esport suposen una part essencial de la cultura dels municipis. “Les Franqueses compta amb un important teixit esportiu arrelat al territori que fa temps ha iniciat un camí compromès amb la pràctica de l’esport femení com el tennis, el pàdel, el futbol, el bàsquet, el karate, l’handbol… entre d’altres” va destacar la regidora d’Esports, Montse Vila. Per altra banda, el president de la Federació Catalana de Tennis (FCT), Jordi Tamayo, va agraïr la tasca del Club i l’Ajuntament i va manifestar que des de la FCT seguiran treballant per posar en valor el tennis femení.

Consulta AQUÍ el portal web del Club Tennis Els Gorchs.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here