El passat 17 d’abril, publicàvem una notícia en la qual explicàvem que un grup de socis del CN Granollers havia fet una petició al club granollerí per tal que baixi la quota “a 15€ en base el serveis mínims i per la compensació del 30% de l´ERTO dels treballadors”.  

El CN Granollers no ha tingut en compte la petició dels seus socis i ha enviat una nota de premsa, que acaba amb un missatge contundent, “El Club s’ha vist en la necessitat de posar-ho en coneixement dels Mossos d’Esquadra”, en la qual exposa el següent

Per una qüestió de responsabilitat, el Club Natació Granollers ha enviat un comunicat als socis i sòcies de l’entitat, per tal d’alertar sobre la petició anònima que està circulant per canals informals i d’altres de no oficials del Club, en la què es demana tant a socis com a exsocis que introdueixin les seves dades personals amb la finalitat de recollir signatures per demanar un ajustament de quotes socials.

El Club posa en coneixement d’aquest fet als seus socis i sòcies donat que es tracta d’un escrit que no dóna a conèixer l’impulsor de la iniciativa i on es demana la introducció de dades personals com nom i cognoms i DNI (no del número de soci) amb manca de textos legals que indiquin el tractament i ús d’aquestes dades.

D’altra banda, el comunicat anònim emet informacions no veraces i enganyoses que poden generar malestar entre la massa social del Club, pel que s’ha també volgut aclarir els possibles dubtes generats per la publicació, explicant, per exemple, perquè la quota no és una prestació de serveis, perquè no es poden modificar les quotes, entre d’altres.

Es recorda, a més a més, que el Club sempre està a disposició per rebre les sol·licituds i propostes dels socis, que es tractaran de manera personalitzada, i que si es fan peticions d’aquest tipus han de fer-ho amb informacions veraces i dintre de la legalitat. Tanmateix, apel·la els socis a què contrastin sempre la informació que no arribi dels canals oficials del Club.

Donada la gravetat dels fets i per tal de protegir als socis i sòcies, el Club s’ha vist en la necessitat de posar-ho en coneixement dels Mossos d’Esquadra i seguir els tràmits que corresponguin.


Articles relacionats

El CN Granollers seguirà cobrant les quotes als seus socis tot i tancar les seves portes
Aclariment de la Junta Directiva del CN Granollers davant les mesures aplicades com a conseqüència de l’Estat d’Alarma
La Secretaria General de l’Esport defensa el CN Granollers pel fet de cobrar la quota als seus socis
Un grup de socis del CN Granollers sol·licita que el club “ajusti les quotes per l’estat d’alarma”

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here