Noelia Balaguer, en categoria sub-21, i Aina Astorga, en categoria júnior, van aconseguir dissabte les medalles de plata i bronze, respectivament, a la 1a fase de la lliga nacional de karate júnior i sub-21. Per altra banda, Alfredo Domínguez va obtenir la medalla d’or, Elena De Sande la de Plata I Noelia Balaguer la de bronze, al Campionat de Catalunya Universitari que es va celebrar diumenge


El Club Karate Nokachi va aconseguir aquest passat cap de setmana noves medalles en dues competicions diferents: a la 1a fase de la Lliga Nacional de karate júnior i sub-21, que es va celebrar dissabte, per una banda, i per l’altra al Campionat de Catalunya Universitari que va tenir lloc diumenge a les instal·lacions de la UPC.

En la competició del dissabte, la lliga estatal, que es va disputar a Sant Sebastià, hi van prendre part 6 karateques del club franquesí, dels quals 2 van aconseguir medalla. Van ser  Noelia Balaguer, en categoria sub-21, i Aina Astorga, en categoria júnior, que van assolir les medalles de plata i bronze, respectivament. En la categoria sub-21, amb Alfredo Domínguez, Izan Sevillano i Aaron Raya, tant en la júnior, amb la participació de Xavi Sevillano, els vallesans van completar bones actuacions però no van aconseguir arribar als primers llocs.  

Els karateques del club franquesí que van participar al Campionat universitari català

Al Campionat de Catalunya Universitari celebrat el diumenge, Alfredo Domínguez va obtenir la medalla d’or, Elena De Sande la de Plata i Noelia Balaguer la de bronze.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here