El club franquesí va sumar medalles d’or i de plata a la Lliga Nacional cadet i sènior, a banda d’aconseguir el segon lloc del medaller final en la categoria femenina. Per altra banda, Alfredo Domínguez va assolir la medalla d’or al Campionat d’Espanya universitari


El Club Karate Nokachi segueix obtenint excel·lents resultats en les competicions que participa. El passat dissabte 27 d’abril el club franquesí es va desplaçar fins a Torrelavega amb un total de 9 competidors per participar a la primera fase de la Liga Iberdrola en categories femenina i masculina tant cadet com sènior.

En la categoria sènior Alfredo Domínguez, Kilian Raya, Joel Carvalho, Aitor Jiménez, Sergi Serrano i Iker Esteban van realitzar un gran treball però no van poder lluitar per les medalles. En categoria femenina, però, l’entitat franquesina sí que va poder entrar al podi: Iona Lobato va assolir la medalla d’or en kumite cadet -54kg, Erika Ortega medalla de plata en kata cadet i medalla de bronze en kumite -47kg, uns resultats que van permetre al Club Karate Nokachi acabar segon en el medaller final de la categoria femenina.

Alfredo Domínguez al podi del Campionat d’Espanya

Per altra banda, el passat dissabte 4 de maig, Alfredo Dominguez i Noelia Balaguer van participar al Campionat d’Espanya universitari que es va celebrar a Elx. Domínguez va aconseguir la medalla d’or en kumite -75kg. També el mateix dia 10 membres del club franquesí es van desplaçar a Xest, València, representant la selecció catalana: Iona Lobato, Erika Ortega, Ainoa Astorga, Alba Company, Andrea Fernandez, Aaron i Kilian Raya, Joel Carvalho, Iker Esteban e Izan Sevillano. Tots ells van completar una bona actuació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here