El club Karate Nokachi obté 23 podis al Campionat de Catalunya

0
1180

El club franquesí va aconseguir un total de 8 medalles d’Or en una cita que va tenir lloc a Montmeló


El passat 6 d’octubre es va disputar el campionat de Catalunya de karate en les modalitats de katas i kumite a Montmeló. Una competició organitzada per la federació catalana de karate i D.A. que dona accés a participar al campionat d’Espanya que se celebrarà els dies 24 i 25 de novembre a Ponferrada (León).

Una vegada més els membres del club Karate Nokachi de Les Franqueses del Vallés van demostrar un altíssim nivell competitiu obtenint 23 podis.(8 ors, 5 plates i 10 bronzes) que els van deixar en el més alt del rànquing català. Van desplaçar-se un total de 17 competidors dirigits per Agustín Núñez i Montse Marín, dels quals cal destacar els doblets d’Izan i Xavi Sevillano, Andrea i Ainoa Astorga, Rafael Migueles, Erika Ortega, Noelia Balaguer, Iona Lobato i Alex Bermejo.

Els podis van ser:

En la modalitat de Katas (formes)

Or:Xavier Sevillano. Plata: Iona Lobato Bronzes: Ainoa i Andrea Astorga, Noelia Balaguer, Rafael Migueles, Izan Sevillano, Erika Ortega i Alex Bermejo.

En la modalitat de Kumite (combat)

Ors: Ainoa i Andrea Astorga, Noelia Balaguer, Iona Lobato, Xavier e Izan Sevillano i Elena De Sande. Plates: Javier Martin, Erika Ortega, Andrea Fernández i Alex Bermejo. Bronzes: Rafael Migueles, Aldredo Dominguez i Aaron Raya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here