Els integrants de l’equip infantil mixt de kumite del conjunt franquesí, Arnau Fernández, Alex Morales, Víctor Palau i Rocío Corroto, van assolir la medalla de bronze, mentre que l’equip cadet-júnior Femení format per Ainoa Astorga, Andrea Fernández, Iona Lobato i Alba Company van aconseguir una més que meritòria medalla de plata davant les actuals campiones estatals


El passat cap de setmana es va celebrar a Boadilla del Monte (Madrid) el Campionat d’Espanya de clubs en el qual hi van participar més de 1.300 competidors. El Club Karate Nokachi de Les Franqueses del Vallès, dirigit per Agustín Nuñez i Montse Marín, s’hi va desplaçar amb 5 equips, demostrant un cop més l’enorme talent dels seus esportistes, i sumant dues noves medalles.

CONCERT

Els integrants de l’equip infantil mixt de kumite, Arnau Fernández, Alex Morales, Víctor Palau i Rocío Corroto, es van alçar amb la medalla de bronze en una més que disputada lligueta. La segona medalla va ser per l’equip cadet-júnior femení format per Ainoa Astorga, Andrea Fernández, Iona Lobato i Alba Company, que es van plantar a la final davant les actuals campiones estatals, assolint una meritòria medalla de plata.

També destacar els altres tres equips de kumite (juvenil mixt, cadet-júnior masculí i sènior masculí) que van realitzar un bon campionat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here