Marlon Càtedra 

Una nova temporada d’hoquei patins ha començat a Sant Feliu. Després d’una passada temporada on l’equip es va mostrar irregular, especialment a la primera volta, deixant-lo sense opcions de lluitar per l’ascens a la OK Lliga. A més, van haver de viure de primera mà l’ascens del seu màxim rival, el Recam Làser Caldes, a la darrera jornada de lliga al seu propí pavelló.

Aquesta temporada el Sant Feliu buscarà mantenir una bona línia tot l’any i estar a la lluita per l’ascens fins al final. L’equip de David Càceres ha patit tres baixes molt rellevants per la plantilla com són Ramon Altayó,Marc Vila i el seu golejador David Ros, que ha marxat a Vilanova. L’equip necessitarà treure el màxim partit de jugadors com Freddy Hinojal, Vivet o els germans Fajas que hauran de donar un pas endavant. El Sant Feliu s’ha reforçat amb jugadors que coneixen bé la categoria com Bernat Tobias (Sant Cugat) i Alexis Vera (Burguillos). També ha incorporat a les seves files a Guillem Castellvell (Noia Júnior) i Albert Querol (Igualada).  

L’equip va participar a la Copa Esports Penedès que li va servir com a preparació per la temporada. A la copa, es va enfrontar amb alguns dels seus principals rivals per l’ascens com  Arenys de Munt o Tordera. Va caure davant del conjunt del Maresme però va aconseguir guanyar a casa al Tordera recent descendit de la OK Lliga. El CHP Sant Feliu va arribar a la fase final de la copa però va caure en semifinals contra el propi Tordera.

La pretemporada ha deixat un balanç de 2 victòries, 1 empat i 3 derrotes davant d’equips de Primera Nacional Espanyola com el Sant Feliu. Mal indici per una lliga tant igualada com és la categoria de plata de l’hoquei patins nacional. Molts equips tenen l’objectiu de l’ascens com Tordera, Manlleu o Mataró que acaben de baixar de OK Lliga. Arenys de Munt o el propí Sant Feliu intentaran estar a la lluita fins el final. A més, Alcobendas i Vilanova s’han reforçat molt bé i el Girona, nou vingut a la categoria té una plantilla molt competitiva amb jugadors d’OK Lliga com Raül Pelicano o Marc Gómez.

La irregularitat de la pretemporada s’ha repetit en les primeres jornades de la competició. El Sant Feliu va debutar a casa de l’Arenys de Munt on va caure per 9 a 6. A la segona jornada, rebia la visita d’un dels nous equips ascendits a la lliga, el Palafrugell, però el Francesc Cassart va veure com el seu equip només podia treure un punt després d’empatar a 2 gols. Finalment, el Sant Feliu visitava a l’Alcobendas, una de les pistes més complicades, i va caure per un contundent 5-1 davant dels madrilenys.

El CHP Sant Feliu necessitarà començar a sumar victòries per intentar estar a la lluita per una de les 3 posicions que donen accés a la OK Lliga. Serà important que l’escletxa que hi ha ara de 6 punts amb el tercer classificat no s’ampliï i aquest cap de setmana serà important sumar els primers 3 punts aprofitant la visita del Tordera.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here