Un centenar de persones van participar a la prova que organitza el club franquesí per tal de preparar la Mitja Marató de Granollers


El passat diumenge va tenir lloc, entre Les Franqueses del Vallès i La Garriga, la segona edició de la Mitja Marató Pirata, que es realitza des de l’any passat per als participants del programa ‘Entrena La Mitja’, així com per atletes i amics del club A4elkm, per fer un entrenament de cara a la propera Mitja Marató de Granollers, que ja arriba a la 30a edició.

El circuit de la cursa, que no és oficial, es va realitzar pel passeig fluvial fins al polígon de la Garriga, aprofitant en bona mesura el mateix recorregut de la mitja marató granollerina. El circuit de dues voltes va permetre a qui no volia fer els 21 km poder córrer només la meitat de la distància. Tots els corredors van poder gaudir de quatre punts d’avituallament líquid més un entrepà de botifarra per poder recuperar forces un cop finalitzada la cursa. També es van sortejar obsequis entre tots els participants i voluntaris.

El primers classificats en categoria masculina va ser l’Albert Caballero, amb un temps d’1 hora i 20 minuts: “Tot molt bé, molt ben organitzat, molt familiar i el circuit ha estat bé”, va apuntar Caballero que, a part de disputar La Mitja el mes que ve, va afirmar que s’està preparant “per disputar el campionat d’Espanya de Marató” que se celebrarà a Sevilla. En categoria femenina, va tornar a guanyar la guanyadora de l’any passat, Carmen Martín, però va completar la prova amb 3 minuts menys que en la darrera edició, amb un temps d’1 hora i 29 minuts.

A la prova hi van participar dues de les membres de Massana’s Team, l’equip de de marxa de l’exmarxador olímpic Valentí Massana. Les membres de l’equip que van participar a la prova, fent marxa, van ser Mar Juárez i Raquel León.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here