La zona esportiva de Corró d’Amunt serà l’escenari aquest cap de setmana del Campionat Català de Múixing Terra que tindrà prop de 90 participants en les modalitats de carro 4 gossos, patí 2 gossos, patí 1 gos, bikejoring i canicròs. Una competició en la qual hi participaran diferents Campions del Món


Només 4 anys després de la seva fundació, el Club Canicross Les Franqueses organitzarà un Campionat de Catalunya. La Zona Esportiva de Corró d’Amunt serà l’escenari aquest cap de setmana del Campionat Català de Múixing Terra que tindrà prop de 90 participants en les modalitats de carro 4 gossos, patí 2 gossos, patí 1 gos, bikejoring i canicròs. Les proves es realitzaran en dues mànegues, la primera dissabte de 8 a 12 hores i la segona diumenge de 8 a 13 hores. L’entitat franquesina ha preparat a consciència un circuit de 4,2 km que transcorre pels voltants de la Zona Esportiva de Corró d’Amunt. 

Enguany, entre els participants al campionat hi ha tres vigents campions del món: Víctor Carrasco, Moisés Valero i Olga Álvarez. A banda, hi haurà la presència de membres destacats del Club Canicross les Franqueses, com Sandra Bending, tercera en Bikejoring Espanya, Dani Artero, que intentarà revalidar el títol en patí de gossos i Marta Bosch, campiona de Catalunya i subcampiona d’Espanya en Skijoring.

“Destaco l’evolució del club en aquests anys; el vam fundar el 2014 i en només 4 anys i mig organitzem un Campionat de Catalunya. La veritat és que estem molt orgullosos i satisfets de la feina feta i així seguirem”, destaca Toni Alonso, president de l’entitat, a La Jornada del Vallès. Sens dubte, el club franquesí fa una feina extraordinària per potenciar un esport que respecte al màxim i té la major cura possible dels gossos.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here