El Circuit reobre les tandes BiCircuit per a la pràctica del ciclisme

0
219

La pista està disponible des de divendres per a ciclistes federats, de 18:00h a 22:00h de dilluns a divendres, i de 6:00h a 10:00h durant el cap de setmana


El Circuit de Barcelona-Catalunya ha tornat a activar les tandes BiCircuit per a la pràctica del ciclisme des d’ahir divendres per a usuaris federats. L’horari de les tandes BiCircuit és de 18:00h a 22:00h de dilluns a divendres i de 6:00h a 10:00h durant el cap de setmana.

Per accedir al Circuit caldrà presentar a l’accés principal el carnet de federat junt amb el tiquet de l’activitat, que s’haurà d’adquirir amb antelació a la web del Circuit, amb el preu i les condicions habituals.

Per tal de garantir les màximes mesures de seguretat en el transcurs de les tandes BiCircuit, es prendrà la temperatura a tots els participants abans d’accedir a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, i els lavabos i les dutxes romandran tancats.

L’obertura als usuaris no federats es realitzarà previsiblement dilluns 25 de maig, en cas de confirmar-se la Fase 1 de la desescalada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here