Tots els equips de F1 han participat en la iniciativa, així com Pirelli, el subministrador de pneumàtics del campionat, i la mateixa Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). La suma de totes aquestes forces conflueix en una donació d’aliments de gran volum que, any rere any, va en augment


El Circuit de Barcelona-Catalunya ha recollit més de 1000 quilos d’aliments durant els F1 Test Days i els ha donat a El Xiprer, una fundació de Granollers que funciona com a banc d’aliments i que també acull les persones més desfavorides. Aquesta iniciativa pretén seguir amb la campanya ‘No Food Waste’ del traçat català, la qual lluita per evitar el malbaratament d’aliments.

Amb vuit dies d’activitat a pista, els equips del FIA Formula One Championship han estat instal·lats al pàdoc del Circuit durant més de dues setmanes. Cadascun d’ells ha generat un volum elevat d’aliments no consumits i productes sobrants. El traçat català ha tornat a donar destí a aquests aliments que normalment són malbaratats per no haver estat consumits en finalitzar un esdeveniment: verdura, fruita, carn i peix congelats, pasta, begudes, etc.

Tots els equips han participat en la iniciativa, així com Pirelli, el subministrador de pneumàtics del campionat, i la mateixa Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). La suma de totes aquestes forces conflueix en una donació d’aliments de gran volum que, any rere any, va en augment.

Des de l’any 2016, el Circuit treballa per donar continuïtat a accions com aquesta durant tot l’any. Per aquest motiu es va crear ‘No Food Waste’, la campanya contra el malbaratament d’aliments que es duu a terme durant el FORMULA 1 EMIRATES GRAN PREMIO DE ESPAÑA i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP. És una altra manera de reduir l’impacte mediambiental dels esdeveniments que tenen lloc al Circuit, una entitat que disposa del certificat ISO 14001 des de l’any 2008 i que és pionera en matèria de sostenibilitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here