El conjunt vallesà, que resta a l’espera de la FCF pel que fa els descensos, ha renovat l’entrenador Miquel Muñoz, i el seu segon, Samuel Mora, i ha anunciat els primers fitxatges i renovacions


El CF Parets és un dels equips de la comarca que espera la resolució de la FCF pel que fa a ascensos i descensos, i és que va quedar 16è al grup 1 de Primera Catalana la temporada 2019-2020, i encara no sap si competirà a Primera o a Segona Catalana. En tot cas, ja està dissenyant el primer equip de cara a la propera campanya. La primera pedra, l’anunci de la renovació del tècnic Miquel Muñoz i del seu segon, Samuel Mora.

Així mateix, el club paretà també va comunicar les renovacions de vuit jugadors que seguiran a l’equip una temporada més: Denys Baturo, Alex Escobar, Litus Ferres, Marc Gràcia, Pol Collado, Moussa Diallo, Rubén López i Pol Montpart. En el capítol de fitxatges, el CF Parets ha contractat el migcampista Alex Soler procedent de l’AEC Manlleu, l’interior Sergi Salvador del juvenil de Nacional del Cerdanyola, el porter Xavier Sánchez procedent del EE Guineueta, el central Aitor Angulo procedent del Vic i el Camprodon, i ha pujat l’interior Àlex Martín del filial, que ha arrassat al grup 11 de Quarta Catalana.

Pel que fa a les baixes, el club paretà perd 4 jugadors que han estat molt importants les dues darreres campanyes, Jordi Vallcorba, Víctor Vilarrassa, Jota i Sergio Civico, tots quatre fitxats pel CF Mollet dirigit per David Parra.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here