FOTO: CARMEN SANCHO

Els de David Parra són tercers a tres punts del segon, la UD Gramanet, precisament proper rival en la darrera jornada de la primera volta. El tècnic del conjunt paretà destaca la qualitat del grup en què competeixen però confia en els seus jugadors per arribar en el tram final de la competició amb opcions d’ascens


El CF Parets tancarà la primera volta aquest proper diumenge visitant el camp d’un dels millors equips de la categoria, la UD Gramanet, amb opcions d’acabar-la ben a prop de la plaça de promoció d’ascens. Els de David Parra són tercers, a tres punts del conjunt de Santa Coloma de Gramanet que és segon i amb el ‘goal average’ a favor. “Si guanyem seguirem tercers però empatarem amb la Grama i si perdem com a molt podem baixar a la cinquena posició. La valoració d’aquest primer tram de temporada és molt bona, ja que estem a la part alta de la taula i vam saber sobreposar-nos al gran nombre de lesions de principi de temporada i també vam saber compactar ràpidament les incoporacions que vam fer a l’estiu”, destaca Parra.

El tècnic que porta al capdavant de l’equip tres temporades, la present i la darrera a Segona Catalana, posa èmfasi en la qualitat del grup 4 de Segona Catalana d’enguany: “Hi ha equips com el Masnou i la Grama que fa poc anys jugaven a Tercera Divisió, hi ha un gran nivell, i a banda hi ha com 5 o 6 equips amb pressupostos més alts que nosaltres i amb jugadors que han jugat a categories superiors. Tot i això, crec que els meus jugadors tenen qualitat de sobres i estan preparats i en destaco sobretot la il·lusió i l’actitud a l’hora de competir tant en els entrenaments com en els partits”, assegura el vallesà.

FOTO: CARMEN SANCHO

En l’aspecte defensiu aquesta temporada el conjunt paretà està rendint a bon nivell i, amb 15 gols rebuts en 16 partits, és el segon conjunt menys golejat juntament amb la Grama i el Vic Riuprimer, però enguany l’efectivitat ofensiva de l’equip ha patit una baixada important: “Aquest any ens està mancant sort de cara a gol. Francisco i David, tot i ser grans jugadors, no tenen la mateixa efectivitat que teníen l’any passat; de fet si portessin els gols que van marcar la campanya passada aniríem primers”, apunta Parra. El tècnic fuig de posar-se a sobre la pressió per l’ascens i té molt clar quin és l’objectiu de la temporada: “Està claríssim que el nostre objectiu és guanyar cada partit. Volem arribar les darreres 6-7 jornades amb opcions d’estar entre els dos primers i després ja veurem”, apunta Parra.

Per encarar aquest segon tram de competició, el CF Parets no ha incorporat cap jugador. Per altra banda, Agustí Planas ha causat baixa de l’equip i ha fitxat pel CF Les Franqueses.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here