El conjunt de Martorelles és el conjunt més ben classificat dels conjunts del Vallès Oriental que competeixen al grup 9 de Tercera Catalana. Ocupa la 4a posició, empatat a 27 punts amb el Santa Maria de Montcada i a 4 punts dels dos líders, Escola Futbol Barberà i Penya Barcelonista Anguera


La temporada passada va arrassar al grup 5 de Quarta Catalana, assolint l’ascens a Tercera i enguany a la nova divisió està sent la gran sorpresa. Parlem del CF Martorelles que aquest any tornava a Tercera després d’un any competint a Quarta i ho ha fet a totes. L’equip de Martorelles és el conjunt més ben classificat dels equips del Vallès Oriental que competeixen al grup 9 de Tercera Catalana. Ocupa la 4a posició, empatat a 27 punts amb el Santa Maria de Montcada i a 4 punts dels dos líders, Escola Futbol Barberà i Penya Barcelonista Anguera.

El conjunt dirigit per Jonathan Almeda va començar la temporada a totes guanyant els 7 primers partits. De fet, en els 12 partits jugats fins el moment, el conjunt vallesà ha sumat 9 victòries i 3 derrotes, un balanç boníssim que li ha permès convertir-se en la gran sorpresa del grup 9 aquesta campanya. “Som una pinya i som un equip que competim a totes, a cada jugada, a cada pilota, som molt intensos i disfrutem jugant i això es nota al camp”, destaca Almeda.

El conjunt conserva part del bloc que va assolir l’ascens, fet que es nota sobre el terreny de joc, ja que són un equip molt compacte que sap a què juga. “Les incorporacions que han vingut ens han donat un salt de qualitat important i s’han adaptat molt bé”, assegura el tècnic. Un dels fitxatges és Gerard Font, exjugador de l’EC Granollers i amb experiència a Tercera Divisió.

El proper compromís dels vallesans serà aquest proper dissabte, un matx en el qual rebran, ni més ni menys, que al líder, la Penya Barcelonista Anguera. Una bona oportunitat d’afiançar el bon joc i les bones sensacions davant d’un dels equips més potents de la competició.

La dada

El CF Martorelles va assolir el repte d’estar invicte al seu camp tota la temporada passada, una fita que enguany, fins el moment, també està complint

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here