Els de Manolo Parralo i Jordi Jornet es van imposar al Bellavista Milan, en un partit que es va decidir el darrer quart d’hora de joc. L’AE Ramassà va ser tercer després de vèncer el CE Llerona al partit pel tercer i quart lloc


El CF Les Franqueses ha estat el guanyador, per cinquè any consecutiu, del Trofeu Ajuntament de les Franqueses, que enguany ha celebrat la novena edició. El CF Les Franqueses, que milita a la Segona Catalana, s’ha imposat aquesta passada nit, en la final, al Bellavista Milan, de Tercera Catalana, per 3 gols a 1, en un partit molt disputat que s’ha decidit en l’últim quart d’hora.

Prèviament, el camp de futbol de Corró d’Avall, ha acollit el partit pel tercer i quart lloc, que ha tingut com a protagonistes l’AE Ramassà i el CE Llerona, equips de Quarta i Tercera Catalana, respectivament. El matx s’ha saldat amb victòria ‘in extremis‘ del Ramassà, per 3 gols a 2.

La festa del futbol de les Franqueses ha finalitzat amb el lliurament de premis a tots els participants, consistent en vals econòmics  bescanviables per material esportiu, amb imports des dels 350 euros per al cinquè classificat, en aquest cas l’UE Corró d’Amunt de Quarta Catalana,  fins als 600 euros del campió, el CF les Franqueses.

Podeu consultar la galeria de fotografies aquí

 
9è Trofeu Ajuntament de les Franqueses
Final
 
CF Bellavista – Milan 1 – CF Les Franqueses 3
 
3r i 4t lloc
 
AE Ramassà 3 – CE Llerona 2
 
Semifinals
 
AE Ramassà 0 – CF Les Franqueses 6
CF Bellavista – Milan 2 – CE Llerona 1
 
Preliminar
 
US Corró d’Amunt 1 –  AE Ramassà 2

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here