El CF Les Franqueses renova l’equip tècnic i anuncia les primeres renovacions

0
381
Foto: CF Les Franqueses

El club de Les Franqueses del Vallès ha renovat els tècnics Manolo Parralo, Jordi Jornet i tot el seu equip tècnic i, de moment, ha anunciat la renovació de prop de la meitat de la plantilla i el fitxatge del jove Omar Diao procedent del juvenil de l’EC Granollers


Tot i que resta pendent de la FCF per saber si la temporada vinent jugarà a Primera Catalana després d’haver-se guanyat la plaça sobre el terreny de joc, el CF Les Franqueses ja està treballant per confeccionar la plantilla del primer equip 2020-2021. El primer pas que va fer l’entitat va ser renovar tot el cos tècnic amb Manolo Parralo com a primer i Jordi Jornet com a segon que, d’aquesta manera, completaran la sisena temporada al capdavant de l’equip.

La resta del cos tècnic que també ha renovat és Raúl Alfonso com a ajudant dels tècnics; Ismael Iglesias com a delegat; i Francesc Alcón com a fisioterapeuta. També seguiran Joan Girabent, amb àmplia experiència en el futbol comarcal, com a responsable de la gestió esportiva del primer equip i Antonio Garrido Pini, que seguirà ajudant l’equip una temporada més.

Pel que fa als jugadors, l’equip ha renovat ja prop de la meitat de la plantilla: Guille Resina, Ramon Manzanera, Toni Atanasio, Julián Adarve, Jahir Gómez, Lars Carrillo, Agustí Planas, Maude Balde, Víctor Garcia. De moment, la primera incorporació ha estat Omar Diao, “un jugador de molt talent, amb molts recursos tècnics i agressiu en la pressió”, tal com apunta l’entitat.

En el capítol de baixes de moment el club només ha anunciat la de Roger Bellavista, que es retira del futbol.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here