El CF Les Franqueses s'ha guanyat sobre el terreny de joc l'ascens de categoria / FOTO: CF Les Franqueses

El conjunt franquesí, que quan es va haver de parar la competició fruit de la crisi del Coronavirus, era líder del grup 4 de Segona Catalana a dos punts del segon, el Vic Riuprimer, està pendent de la decisió de la Federació Catalana pel que fa a ascensos. Tot i que alguns mitjans com Sport i Mundo Deportivo ja ho han donat per fet, l’entitat de les Franqueses del Vallès espera la confirmació oficial de l’ens federatiu


La Federació Catalana va comunicar setmanes enrere que es donaven per finalitzades totes les competicions i que anunciaria com acaben finalment les temporades pel que fa a ascensos i descensos. El CF Les Franqueses que milita al grup 4 de Segona Catalana i era líder amb 49 punts, dos menys que el segon, el Vic Riuprimer, espera la decisió de la Federació Catalana per poder preparar la propera temporada. Una decisió que és probable que arribi a partir de la setmana que ve.

L’equip dirigit per Jordi Jornet i Manolo Parralo estava completant una temporada per emmarcar, encadenant 14 jornades seguides puntuant (9 victòries i 5 empats) i, tenint en compte la parada forçosa per la crisi del Coronavirus, s’havia guanyat sobre el terreny de joc obtenir la plaça que suposaria l’ascens a Primera Catalana. Un cop havent disputat 23 jornades, el balanç dels franquesins era excel·lent, amb 14 victòries, 7 empats i només 2 derrotes, sent l’equip menys golejat amb només 17 dianes rebudes, i el tercer més golejador, amb 55 gols.

El conjunt de Les Franqueses del Vallès, però, no és l’únic de la comarca que espera la confirmació oficial de la FCF per assolir l’ascens. El filial del Parets, líder del grup 6 de Quarta Catalana, i el CE Llinars, líder del grup 11 també de Quarta Catalana, també esperen notícies de l’ens federatiu per confirmar l’ascens de categoria.

Per altra banda, en quan a descensos, CF Mollet i CF Parets també esperen confirmació per saber si baixen o no a Segona Catalana, així com el CF La Torreta (Segona Catalana grup 4) per saber si baixa a Tercera Catalana. Pel que fa a aquesta categoria de Tercera Catalana, CF l’Ametlla al grup 5, i CF Vilamajor, Associació Esportiva l’Ametlla i CF Lliçà de Vall, al grup 9, també estant pendents de la resolució final de la FCF per si perden la categoria.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here