Els blaugrana s’avancen en un partit en què van de més a menys per acabar-se conformant amb un punt quan el Bellavista amb 10 havia capgirat el marcador


Toni Canyameras

El Caldes va empatar a casa contra el Bellavista (2-2) en el derbi vallesà de la jornada 14 del grup 4 de Segona Catalana, desaprofitant una gran oportunitat per encadenar dues victòries consecutives per primer cop a la temporada. Jaume Serra va avançar els blaugrana al minut 12 però Jonathan González al  71’ i Fran González al 79’ van capgirar un partit on els calderins es van desinflar i on els visitants van acabar amb un menys. Tot i així, el juvenil Carles Valls va salvar, amb un golàs de volea, un punt al 82’.

Va haver-hi un Caldes abans del primer gol i un altre després que Jaume Serra culminés una gran jugada d’estratègia amb l’1-0. L’equip entrenat per Óscar Castel va ser superior al Bellavista fins el gol del central, començant amb intensitat, buscant amb insistència les bandes i recuperant la pilota ràpidament. Tanmateix, els visitants van començar a créixer després de rebre el primer gol, en una reacció on el Caldes també hi va posar de la seva part.

Si bé el joc directe i intens dels de David Parra va fer que els calderins defensessin cada cop més enrere, els locals es precipitaven molt en la primera passada després de la recuperació, pel que tornaven a perdre la pilota ràpidament. Tot i el domini del conjunt de Les Franqueses, que va gaudir d’una clara oportunitat per empatar en aquesta primera meitat, el Caldes va tenir el 2-0 amb una contra finalitzada per Kevin Caballero.

El Caldes repeteix els seus errors

A la represa, el Caldes va seguir pecant de precipitació –en part per la insistència de jugar pel centre i no més per les bandes-, i el Bellavista va seguir acaparant la possessió. Tot i així, la diferència era que els de Castel cada cop deixaven més distància entre línies, fet pel qual els de David Parra van començar a guanyar absolutament totes les segones jugades, cada cop que la defensa local rebutjava les pilotes llargues. Tanmateix el Caldes va tirar de nou la oportunitat de fer el 2-0 en desaprofitar Marcelo un mà a mà amb Alberto Serrano.

En aquest context, Jonathan González va aprofitar una esfèrica que havia quedat dividida a la frontal per empatar amb un xut des de fora de l’àrea. Tot i jugar amb un menys, per l’expulsió de David Esteban des del minut 66, els de Les Franqueses van seguir creient i vuit minuts després Fran González rematava al segon pal un centre des de la dreta. El Caldes va reaccionar ràpidament i un dels canvis introduïts per Óscar Castel, el juvenil Carles Valls, va rematar tal com li venia un centre des de l’esquerra per clavar un xut imparable al fons de la xarxa.

Amb aquest punt els calderins tornen a estar a prop del descens –a dos punts-, marcat pel Can Rull, amb els mateixos punts que un Castellar a qui els blaugrana visitaran després de l’aturada del pont de la Constitució en un nou derbi vallesà.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here