El CE Llerona renova dos pilars de la seva estructura tècnica

0
326

David Hidalgo, director esportiu i entrenador del sènior masculí, i Jordi López, director metodològic de l’entitat des de la temporada passada, seguiran un any més formant part de l’estructura tècnica


Són dos pilars de l’estructura tècnica del CE Llerona que recentment ha anunciat que formaran part de l’entitat una temporada més. Parlem de David Hidalgo director esportiu i entrenador del sènior masculí, i Jordi López, director metodològic de l’entitat des de la temporada passada.

Ambdós, des del seu càrrec són els encarregats de garantir un treball tècnic de qualitat a tot el club franquesí, referència a la comarca i Catalunya en futbol femení i que enguany tornarà a comptar amb més de 30 equips i 450 jugadors i jugadores. En la darrera temporada, López ha fet créixer, ha consolidat i ha evolocionat la idea i filosofia de joc del club, sent fidel a la metodologia que utilitza en els equips que ha entrenat, el futbol de toc com a essència. “Des de l’àrea metodològica amb el Jordi al capdavant garantim la formació, l’aprenentatge i coneixements per a tots els equips, jugadors/es i entrenadors/es”, apunten des del club.

Per la seva part, Hidalgo seguirà com a director esportiu gestionant i dirigint totes les àrees del club i, com a tècnic del primer equip, tindrà el repte de millorar la 11a posició del primer equip masculí de la darrera temporada, que en 20 jornades disputades va sumar 33 punts (10 victòries, 3 empats i 10 derrotes) i va acabar en 11a posició quan la competició es va aturar pel Coronavirus. “Un dels objectius principals és consolidar i projectar tota la idea i filosofia de joc que treballem en el futbol base per tal que es vegi identificada i reflexada en el primer equip per davant, fins i tot, dels resultats. És un treball a mig i llarg plaç, treballarem amb un equip molt jove amb jugadors sortits de la casa i això per nosaltres és motiu d’orgull”, destaca Hidalgo a La Jornada del Vallès.

Per altra banda, tal com va anunciar el club fa un mes, Lluis Ros serà l’encarregat de dirigir el sènior femení.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here