Les de Josep Miquel Bossacoma van mostrar una gran capacitat de reacció davant el Sese després d’anar perdent de 15 punts al descans


Debut immillorable del sènior femení del CB Granollers aquest passat dissabte al pavelló del carrer Girona. Les granollerines van mostrar dues cares molt diferenciades, amb una primera part per oblidar –van arribar a perdre de 18 punts- i un segon temps en el qual van demostrar que, si són fortes en defensa, poden fer un pas endavant a Copa Catalunya aquesta temporada.

A la primera part les vallesanes van sortir sense intensitat i sense ritme i el Sese, amb continus contraatacs, ho va aprofitar per clavar un contundent parcial de 3 a 17, els primers 8 minuts de joc. Les de Bossacoma es van mostrar fluixes en defensa i amb poc encert atacant, però dos triples consecutius els van permetre arribar al descans deu punts per sota (9-19). El conjunt granollerí va sortir més intens al segon quart, però li va mancar l’encert ofensiu que si que va tenir el conjunt barceloní, que va aconseguir arribar al descans 15 punts per sobre (27-42).

A la represa, les de Bossacoma van mostrar una cara molt diferent, apuntalant la defensa i gaudint de més encert en atac. El parcial inicial d’11-0 va donar molts ànims a les jugadores granollerines, que van anul·lar per complet el conjunt visitant, a partir d’una gran intensitat defensiva. El Sese només va poder anotar un punt al tercer quart, que va ser un autèntic recital del CB Granollers.

Amb la moral pels núvols, el darrer quart va seguir sent un monòleg del conjunt vallesà que es va acabar emportant una victòria de mèrit amb un contundent parcial de 38 a 9 en el segon temps. “Si no estàs bé en defensa qualsevol equip et castiga però hem sabut reaccionar i és una victòria molt important. Ens servirà per prendre nota per no repetir els errors del primer temps”, va apuntar Bossacoma a La Jornada del Vallès.

Les debutants Mar Ibern amb 10 punts i Andrea Cobo amb 13 van ser les jugadores més destacades del CB Granollers que després d’aquesta primera jornada es col·loca líder de Copa Catalunya. La propera jornada visiten la pista del CB Cerdanyola.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here