L’equip dirigit per Gustavo Kunda ha assolit la Lliga Catalana per davant d’equips potents com el Barça, el Sant Cugat i el Vall d’Hebrón. Les granollerines disputaran el Campionat d’Espanya a Almeria del 12 al 16 de juny


L’Associació Esportiva Carles Vallbona segueix recollint els fruits de l’enorme feina formativa que porta anys duent a terme. Enguany, un dels equips més destacats de l’entitat granollerina ha estat el cadet femení, dirigit per Gustavo Kunda, que ha aconseguit guanyar la lliga regular per davant d’equips potents com el Barça, el Vall d’Hebrón i el Sant Cugat, amb el qual han acabat empatats però han acabat guanyant per diferència de sets guanyats i perduts. Un fet que permet a l’equip vallesà tenir plaça assegurada pel Campionat d’Espanya que es disputarà a Almeria del 12 al 16 de juny.

“A principi de temporada tenien l’objectiu de quedar primeres i jugar l’estatal i ho han aconseguit i això crec que les defineix. És un equip molt lluitador, molt guerrer, molt unit, que es coneixen de fa molts anys, i tenen les idees molt clares”, destaca Gustavo Kunda, el tècnic del conjunt granollerí. Kunda té molt clar quina ha estat la clau per haver arribat fins aquí: “La clau ha estat la unió de l’equip, les jugadores, els entrenadors, les famílies, hem estat una autèntica pinya. El desembre vam tenir una petita crisi i va ser un punt d’inflexió que ens va fer més forts i ens va unir més com a grup; hem plantat cara a tots els equips i a cada pas i a cada partit hem anat creixent”, assegura.

El proper diumenge l’equip granollerí disputarà a Lleida la fase final del Campionat de Catalunya en format top8, en el qual sortirà una altra plaça per l’estatal, el qual les vallesanes ja tenen plaça assegurada. Respecte al Campionat d’Espanya, Kunda es mostra optimista: “Crec que tenim equip per quedar entre les quatre primeres i per tant crec que tenim opcions. Tot i això, anirem a gaudir de l’experiència sense perdre l’essència d’equip que ens ha portat fins aquí. Som un equip molt unit i això ens fa molt fortes”, apunta el tècnic del cadet femení de l’AE Carles Vallbona.

Un equip que ja sap què és fer història al Campionat d’Espanya i és que fa dos anys, aquest mateix conjunt, dirigit llavors per Marta León, va aconseguir una meritòria tercera posició al Campionat d’Espanya que es va disputar a Granollers.

HEMEROTECA

L’infantil femení de l’AE Carles Vallbona assoleix un meritori 3er lloc al Campionat d’Espanya

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here