El BM La Roca presenta Javier Coba i Eloy Félez

0
4474

El conjunt roquerol ha presentat aquesta tarda els dos reforços per afrontar el segon tram de competició a la Divisió de Plata


Javier Coba i Eloy Félez ja són de forma oficial jugadors del BM La Roca. Aquesta tarda els dos jugadors han estat presentats i ja han compartit entrenament amb els seus companys. El tècnic roquerol, Guillem Estapé ha fet un petit anàlisi de cada jugador abans que cada un prengués la paraula per apuntar què pot aportar a l’equip.

“Aportaré ganes i il·lusió; per mi és un gran repte personal jugar a la Divisió de Plata, ja que mai he competit en aquesta categoria i ajudaré l’equip al màxim per quedar en una bona posició” ha apuntat Coba, que s’ha mostrat molt orgullós de formar part del club roquerol. Per la seva part, Eloy Félez, que ha volgut donar les gràcies al club per confiar en ell, també s’ha mostrat orgullós de formar part de l’entitat: “Crec que puc portar il·lusió i experiència, perquè he jugat a Asobal i vinc a aportar el que sé, a aprendre dels companys i que ells aprenguin de mi i a ajudar a l’equip a que estigui el més amunt possible”, ha afirmat el jugador vallesà.

Dos fitxatges que tal i com va apuntar Estapé, donaran un plus de qualitat a l’equip. Félez i Coba debutaran el pròxim 9 de gener al Pavelló Nou davant el BM Cisne.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here