El conjunt roquerol ha anunciat els fitxatges de Dani Ferrer i Martí Gascón, que torna al club després de jugar mitja temporada a l’Handbol Palautordera. Dues incorporacions que se sumen a la ja anunciada de Roc Segarra. En els propers dies, l’entitat també anunciarà els  fitxatges d’un lateral dret i un lateral esquerre


Amb l’objectiu clar de lluitar per tornar a Plata, la plantilla 2016-2017 del BM La Roca, amb Ramon Plans al capdavant, ja comença a estar perfilada. A banda del ja anunciat fixatge de l’extrem dret Roc Segarra, el conjunt roquerol també ha incorporat Martí Gascón i Dani Ferrer. Provinent del Sant Cugat, Ferrer és un central amb molta projecció: “És un gran director d’orquestra, dóna molt ritme a l’equip, és ràpid i és un jugador de futur molt interessant”, ha destacat Roger Estapé, director tècnic del club roquerol.

Per la seva part, Martí Gascón també reforçarà l’equip la propera temporada. Gascón, format al BM La Roca, va iniciar la temporada a l’equip de Guillem Estapé, però va marxar cedit a l’Handbol Palautordera en el qual ha jugat molts minuts amb molt bons registres. “Ha fet un pas endavant al Palautordera i el recuperem perquè sigui un jugador important a l’equip. Pot jugar tant de central com de lateral esquerre, té unes condicions físiques molt bones i pot aportar molt a nivell defensiu”, ha apuntat el director tècnic de l’entitat.

A banda de les renovacions ja anunciades de Pau Pérez, Marc Sánchez, Jordi Puig, Piol Catafal, Lluís Montserrat i Miquel González, el club també ha confirmat les renovacions de Pau Puget i Adrià Salado. Així, el BM La Roca conservarà gran part del bloc de les darreres temporades amb la incorporació al primer equip d’algun jugador del filial. A més, els pròxims dies anunciaran els fitxatges d’un lateral dret i un lateral esquerre que tenen gairebé lligats.

“Es queden jugadors importants de casa, amb un nivell molt alt, i conformem un bloc molt complet amb les noves incorporacions”, ha afirmat Roger Estapé, que ha volgut destacar “el gran nivell competitiu de la Primera Nacional de la propera temporada”. Tot i això, després d’haver assimilat el cop dur de baixar de Plata, el club roquerol ja ha posat les primeres pedres del nou projecte, nombrant un nou entrenador i fent un equip competitiu, amb la segona divisió de l’handbol estatal a l’horitzó.

Pel que fa al capítol de baixes, Eloy Félex ha fitxat pel Bada Huesca d’Asobal, Javier Coba torna al Sant Martí Adrianenc, Luque jugarà a l’OAR Gràcia i Mario Martínez ha fitxat per l’Handbol Bordils, després de tota una vida al BM La Roca. Per la seva part,  Pol Capdevila també deixa l’equip, tot i que és una incògnita si fitxarà per un altre conjunt o deixarà l’handbol. Cinc baixes que se sumen a les ja anunciades de Pere Vaquer, que ha fitxat pel Barça B, Carlos Galán, que jugarà al Canovelles, Josep Morales, que jugarà amb el Calella i entrarà al cos tècnic del BM La Roca com a preparador físic, i Jordi Altés que torna al Sant Quirze.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here