El CF Vilanova va ser el guanyador de l'anterior edició

En el torneig d’enguany hi competiran EC Granollers, CF Mollet, FC Cardedeu, CF Vilamajor, CE Llinars, UE Montmeló, CF Vilanova i el Montornes Norte, que substitueix el CF Sant Celoni, que enguany no hi prendrà part


A partir del proper 23 d’agost tindrà lloc entre el camp del carrer Girona de Granollers i el de Vilanova del Vallès, la 8a edició del torneig Històrics del Vallès Oriental, en el qual hi participaran els clubs amb més de 75 anys d’història de la comarca i el Montornés Norte, convidat de darrera hora. Així, els participants seran els mateixos que l’any passat, a excepció del conjunt de Montornès, que substitueix el CF Sant Celoni: el juvenil A de l’EC Granollers, el CF Mollet, el FC Cardedeu, el CF Vilamajor, el CE Llinars, la UE Montmeló i el CF Vilanova, actual campió.

El torneig donarà el tret de sortida amb la disputa dels quarts de final el divendres 24 d’agost. Dos partits se celebraran a la seu de Granollers (CF Mollet – CF Vilamajor, 19.30 hores) i (EC Granollers – UE Montmeló, 21,30 hores), i dos a la seu de Vilanova (FC Cardedeu – CD Montornés Norte, 19.30 hores) i (CF Vilanova – CE Llinars, 19.30 hores).

El dissabte 25 es jugaran les semifinals de consolació al camp del Vilanova i les semifinals al camp del carrer Girona de Granollers. Serà al mateix camp de la capital vallesana on es disputarà, el diumenge 27, el partit pel 3er i 4art lloc (18,30 hores) i la final (20,30 hores). 

La idea d’organitzar el torneig va néixer de Julián López, expresident del FC Cardedeu amb l’objectiu de fer participar els equips del Vallès Oriental que tinguessin un mínim de 75 anys. “És una manera de fer pinya entre les juntes directives dels clubs, amb un marcat caràcter festiu per reunir clubs històrics de la comarca i serveix per fer partits de pretemporada per tots els equips participants”, assegura López a La Jornada del Vallès. Després d’haver-ho organitzat plegats Julián López i Santi Bufí, del CF Vilanova, els darrers anys, des de la passada edició l’organitzador principal és el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

CF Vilanova i UE Montmeló, els dos darrers guanyadors

En l’edició del 2016, celebrada al camp del CE Llinars, el vencedor del torneig Històrics va ser la UE Montmeló, que va guanyar al FC Cardedeu per 3-2. La temporada passada, en una final disputada al Germans Gonzalvo de Mollet, el guanyador va ser el CF Vilanova, que va vèncer per 1-0 al conjunt amfitrió, el CF Mollet.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here