Eduard Méndez es va proclamar subcampió d’Espanya en N8, i també va sumar una medalla de plata en anelles i tres medalles de bronze en salt, terra i paral·leles en el campionat estatal celebrat el passat juliol a Guadalajara / CNG

Méndez debutarà amb el combinat estatal de gimnàstica artística a la Berlin Cup que tindrà lloc els dies 7 i 8 d’abril


El gimnasta juvenil del Club Natació Granollers, Eduard Méndez, que milita en la categoria N8, ha estat convocat per l’equip espanyol de gimnàstica artística masculina per a participar a la Berlin Cup, que tindrà lloc els dies 7 i 8 d’abril. Aquesta és la primera vegada que la Real Federación Española de Gimnasia selecciona Eduard Méndez per a una competició internacional.

Nou podi per a l’equip E4 al Català d’Edat Escolar

L’equip E4 (14 anys) del Club Natació Granollers de gimnàstica artística femenina va tornar a fer podi al Català d’Edat Escolar, que va celebrar la seva 2a Fase els passats dies 11 i 12 de març a Salt. L’equip, integrat per Georgina Carol, Mireia Merino, Carolina Guxens i Ariadna Torrent, es van penjar la medalla de bronze.

Tot i que a nivell individual no es van aconseguir podis, cal destacar la cinquena posició de Georgina Carol (E4) en la classificació general, i la 11a de Berta Tornos (C4, 11-12 anys). Per equips, 11è lloc també pel C4 (Berta Tornos, Laia Carrillo, Georgina Burriel i Jana Extremera) i 14è pel D4 (13 anys) amb Lorena Fernández, Aina Clariana, Mariona Guisado i Judit Peiró.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here