Marisol Pérez va aconseguir una medalla de plata i una de bronze a la Mallorca Gym Cup del passat mes de febrer

Lluna Casanova i Marisol Pérez, del CNG, són dues de les tres gimnastes que formaran part de l’equip femení català que participarà a la competició que se celebrarà a Kiev del 30 de març al 2 d’abril


Les dues gimnastes absolutes del Club Natació Granollers, Lluna Casanova i Marisol Pérez, han estat seleccionades per la Federació Catalana de Gimnàstica per a formar l’equip català que participarà a la Ukraine International Cup, que se celebrarà a Kiev del 30 de març al 2 d’abril.

La selecció catalana viatja a Ucraïna amb dos equips, un de masculí i un de femení, integrat cadascun per tres gimnastes. Dues de les gimnastes de l’equip català femení són del CN Granollers, completant-lo amb Clàudia Villalba, del CG Terrassa.

Eduard Méndez participarà amb la selecció espanyola a la TGW Austrian Team

El gimnasta júnior del Club Natació Granollers, Eduard Méndez, ha estat convocat pel seleccionador estatal de gimnàstica artística masculina, Fernando Siscar, per a participar a la competició internacional TGW Austrian Team, que tindrà lloc del 19 al 22 d’abril a la localitat austríaca de Linz. Méndez formarà part de l’equip espanyol integrat per cinc gimnastes, que viatjaran amb el tècnic Adrià Alonso, exgimnasta del Club.

Prèvia a la competició internacional, els gimnastes i tècnic seleccionats participaran a la concentració organitzada per la Real Federación Española de Gimnasia, del 16 al 18 d’abril, al Centre d’Alt Rendiment de Madrid.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here