Alfredo Domínguez va obtenir la medalla d’or en la categoria kumite sub21 -75kg per segon any consecutiu i Kilian Raya també va pujar a l’esglaó més alt del podi de l’estatal en la categoria kumite cadet masculí -70kg. Per altra banda, Iria Esteban va assolir un bronze en kumite cadet femení -54kg. Tots tres, membres del Club Karate Nokachi, van competir defensant la selecció Catalana 


El passat cap de setmana es va celebrar a Talavera de la Reina, Toledo, el Campionat d’Espanya de karate en el qual, una vegada més, el club Karate Nokachi, va obtenir grans resultats defensant la Selecció Catalana. Per una banda, Alfredo Domínguez es va proclamar campió d’Espanya, per segon any consecutiu ,en kumite sub21 -75kg, fita que també va assolir per primera vegada Kilian Raya, en la categoria kumite cadet masculí -70kg.

L’altra medalla del club de Bellavista va ser per Iria Esteban, que va assolir un bronze en kumite cadet femení -54kg. Destacar també el paper realitzat per Andrea Fernández a la categoria kumite cadet femení +54kg, Noelia Balaguer en kumite sub21 femení -68kg, i l’equip de katas integrat per Iona Lobato, Erika Ortega i Ainoa Astorga, que van lluitar per la medalla de bronze. La resta de competidors del club franquesí també van rendir a bon nivell defensant els colors del combinat català.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here