L'any 2017 Gordón es va emportar la Orsières-Champex-Chamonix, prova de 56 km i 3.500 metres de desnivell positiu, passant per davant de les millors trail-runners internacionals

Eli Gordón, de Montornès del Vallès, i Jan Margarit, de Matadepera i vinculat amb el CA Granollers, han entrat a la llista definitiva de la federació estatal per disputar el Campionat del Món de Curses de Muntanya que tindrà lloc el proper divendres a Villa La Angostura, Argentina.


La Federació Espanyola ha fet públics aquesta setmana els noms dels atletes que formaran part de l’equip estatal que competirà aquest proper divendres al Campionat del Món que se celebra a Argentina, concretament a Villa La Angostura. Una llista en la qual hi ha dos atletes vallesans, Eli Gordón i Jan Margarit.

Gordón, que ha passat un 2019 difícil degut a una lesió que la va apartar de les curses alguns mesos, arriba a la cita en un estat de forma òptim. L’atleta de Montornès, que l’agost passat va assolir la segona posició a la Orsières-Champex-Chamonix de l’Ultra-Trail del Montblanc, també ha rendit a bon nivell aquest any. El setembre va aconseguir el cinquè lloc a l’Sky Pirineu, de la prestigiosa Ultra Pirineus, i a finals d’octubre va imposar-se a la Trail Fem Sui, de Sant Antoni de Vilamajor, assolint el primer lloc de la classificació general.

Pel que fa a Jan Margarit, de Matadepera i vinculat amb el CA Granollers, ha estat seleccionat per la baixa de Luis Alberto Hernando, tres vegades campió del Món. Margarit, de 32 anys, va guanyar el Campionat d’Europa d’Skyrunning 2019 i va ser tercer al Campionat del Món l’any passat a nivell individual.

Els dos vallesans podran gaudir del Mundial en un indret únic i espectacular, la Patagònia, amb un circuit dur i exigent de 42 km. Gordón i Margarit formaran part d’un equip estatal format per 6 corredors més: Antonio Martínez, Andreu Simón, Oriol Cardona, Sheila Avilés, Azara García de los Salmones, i Ainhoa Sanz.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here