Marc Pascual i Miquel Campos han estat seleccionats per jugar amb el combinat estatal al preeuropeu que tindrà lloc a Palència des d’avui fins al 16 d’abril


Tres jugadors catalans, entre ells dos jugadors de l’AE Carles Vallbona, Marc Pascual i Miquel Campos, participen des d’avui fins diumenge a la segona ronda de classificació pel Campionat d’Europa sub17 amb la selecció espanyola. Per classificar-se, el combinat estatal, haurà de vèncer a Dinamarca i Holanda en els partits que tindran lloc en el pavelló del Campo de la Juventud de Palència.

El primer partit serà avui a les 20 hores davant Dinamarca i el segon serà el dissabte a les 20 hores davant Holanda. En cas de guanyar els dos partits i quedar primera de grup, la selecció espanyola participarà al Campionat d’Europa que tindrà lloc a Turquia des del 3 al 11 de juliol. És la primera vegada que es convoca un campionat d’Europa en categoria sub17 masculina i, per tant, si es classifica, serà la primera vegada que Espanya participarà amb jugadors d’aquestes edats en un campionat europeu.

Pascual i Campos, juntament amb dos jugadors catalans més, Pau Mena, del CV Mataró i Mario Peña, del CV AA Llars Mundet, són jugadors de categoria cadet amb fitxa de club, però que formen part de la concentració permanent catalana i del programa de tecnificació GET Blume, entrenat per Alberto Toribio. Els dos jugadors del club vallesà ja van ser convocats al mes de febrer amb la selecció sub17 pels entrenaments previs a la formació de la selecció estatal que té lloc aquests dies.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here