Gonzáles i Farrés van participar a la Transcumbres d'Argentina dos anys enrere

Marcel Farrés i Jep González completaran d’aquesta manera el repte que van iniciar fa 8 anys de recòrrer els 5 continents amb bicicleta de muntanya


El proper 16 de novembre els garriguencs Marcel Farrés i Jep González, actualment resident a l’Ametlla del Vallès, marxen cap a Oceania per participar a la Pioneer Nova Zelanda de BTT, una cursa duríssima de 7 etapes de més de 500 km amb un desnivell positiu de 16.000 metres. Una prova que posarà a prova la resistència, l’estat de forma i la duresa mental dels dos participants vallesans que al llarg dels darrers 8 anys ja han participat en competicions duríssimes, com la Cape Epic a Sudàfrica, considerada la cursa de BTT més dura del món, l’Himalaia MTB Hero o la darrera, la Trasncumbres d’Argentina.

De fet, la Pioneer Nova Zelanda permetrà als dos corredors amateurs vallesans completar el repte que van iniciar fa 8 anys de recòrrer els 5 continents amb bicicleta de muntanya. Per assolir aquest últim repte els dos garriguencs compten amb el suport de l’Ajuntament de La Garriga i de l’Ametlla del Vallès i de la Sorrera Bike de La Garriga. Un cop hagin completat la fita, Farrés i González tenen previst explicar a diferents escoles de la comarca les increïbles experiències viscudes all llarg d’aquests 8 anys recorrent el món en bicicleta de muntanya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here