Àlex Parera, de 12 anys, no ha pogut superar les greus lesions cerebrals que va patir l’1 de gener després de perdre el coneixement


Dol en el futbol català i comarcal per la mort aquesta passada nit d’Àlex Parera, jugador de l’infantil B de l’EC Granollers. El jugador, de 12 anys, que també havia jugat al FC Cardedeu, va perdre el coneixement el passat 1 de gener i va haver de ser intervingut d’emergència perquè se li va realitzar un TAC que mostrava que patia greus lesions cerebrals. Posteriorment va ser ingressat a l’UCI, en coma induït, però finalment els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

“Aquest dissabte ens ha deixat l’Alex Parera. Ha lluitat i lluitat com ho feia al camp de futbol però finalment no ha pogut ser. Sempre et recordarem. ‘ESTIMEMÀLEX. FC Cardedeu”, ha escrit el seu exequip, el FC Cardedeu a les xarxes socials. El seu actual club, l’EC Granollers ha fet el següent comunicat a primera hora d’aquest matí: “Àlex Parera, jugador de l’infantil B ens ha deixat aquesta nit. Des del club volem enviar el més sincer dels condols a família i amics en aquests moments tan difícils. Avui tot el futbol et té present capità. Una estrella que sempre brillarà amb llum pròpia. Fins sempre petit! DEP.”.

Tots els clubs de la comarca, esportistes i tot el món de l’esport, així com diferents federacions, entre elles la Federació Catalana de Futbol, han mostrat el seu condol a la família i amics davant d’aquesta irreparable pèrdua.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here