La Federació Catalana de Futbol ha expressat el seu sincer condol al club vallesà per la pèrdua de Samuel Fernández Pacheco, de 22 anys, que portava tota la vida jugant i entrenant a l’entitat de Montmeló

Dol a Montmeló per la mort, el passat cap de setmana, del jugador del CF Montmeló, Samuel Fernández Pacheco, de 22 anys. El ‘Samu’, tal com el coneixien els seus companys i amics, portava tota la vida al club del seu poble, amb el qual va començar a jugar a les categories inferiors i, des de feia tres temporades competia amb el primer equip. “Com a persona era un 10, mai tenia cap mal gest, tot el contrari, sempre transmetia molta alegria i vitalitat”, assegura molt afectat Xavi Estudillo, el que ha estat el seu entrenador els darrers tres anys.

Una mort que ha sacsejat profundament el club de Montmeló i el primer equip del qual n’era un jugador molt apreciat i estimat pels seus companys, molt afectats per la pèrdua. En un primer moment, l’entitat es va plantejar no jugar el Torneig Històrics del Vallès Oriental, que comença aquest divendres, però “coneixent el Samuel hagués volgut que juguéssim”, apunta el president del club, Andrés Felipe. Així, l’equip aprofitarà el primer partit del torneig, que disputa demà dijous a les 21,30 hores al camp del carrer Girona, davant el juvenil de l’EC Granollers, per fer-li un petit homenatge. Tots els jugadors lluiran un braçalet negre i abans de l’inici del partit es farà un minut de silenci. A banda, al minut 11 -el Samuel portava el dorsal 11- es pararà el matx en homenatge al jugador.

El primer equip del CF Montmeló lluirà un braçalet negre en tots els partits que disputi aquesta temporada i l’entitat té previst realitzar un emotiu homenatge al jugador el proper mes de setembre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here