El club granollerí ha expressat les seves condolències per la mort de Martí Batallé i Xavier Pocurull, jugador i exjugador de l’entitat, a causa d’un accident que van patir ahir a l’AP-7. Pau Navarro, jugador del primer equip, i Oscar Ollé, exjugador de l’entitat, van resultar ferits


Dol al BM Granollers per la mort aquest dilluns al vespre de Martí Batallé i Xavier Pocurull, jugador i exjugador del club, en un accident de trànsit al quilòmetre 114 de l’AP-7. Els dos joves viatjaven, juntament amb Pau Navarro i Oscar Ollé -tots quatre de 19 anys-, direcció Girona per veure el FC Girona – Celta, i durant el trajecte, cap a les 8 del vespre, el seu cotxe va patir una col·lisió amb un camió a l’altura de Vallgorguina.

Navarro, jugador de la primera plantilla del BM Granollers va resultar ferit greu i Oscar Ollé, amb passat al club granollerí i actualment jugador de l’AEH Les Franqueses, va patir lesions de menys gravetat. El BMG ha expressat les seves condolències en dos comunicats al seu compte de twitter:

L’Handbol Canovelles, club amb el qual competia Xavi Pocurull, també ha expressat les seves condolències, juntament amb tot el món de l’esport, jugadors, federacions, tècnics i entitats, que han volgut donar el seu condol més sincer a tots els familiars, coneguts i amics de les víctimes.


A causa d’aquesta tràgica notícia, el BM Granollers i l’Handbol Canovelles han anul·lat tota la seva activitat avui i demà.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here