Dos equips del club granollerí, el N2 i el N3, van pujar al podi assolint dues medalles de plata


Destacada actuació dels gimnastes del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya de Clubs – Copa d’Espanya de GAF i GAM, que va tenir lloc del 31 de març al 2 d’abril a Guadalajara. Una doble plata va fer pujar al podi de l’Estatal de clubs a dos equips del CN Granollers, mentre que la resta de participació granollerina es va classificar meritòriament en ambdues competicions disputades.

Al Campionat de clubs, es competia per equips. Van merèixer medalla de plata, l’equip de Nivell 2, amb Joel Fernández, Unai Fernández, Ton Remola i Gabriel Samper; i l’equip de Nivell 3, amb Alejandro González, Max Pedrola i Abel Samper. En femenina, va competir l’equip de Nivell 6, amb Alba Alguacil, Marina Esteban, Andrea Villarroya i Ona Perxachs, classificant-se en 8a posició.

A la Copa d’Espanya, que és una prova individual i on competeixen diversos nivells junts (del N7 al N10) amb una única classificació conjunta, es fa més complicat classificar gimnastes, ja que les primeres posicions acostumen a estar ocupades per participants de Nivell 10, que fan la màxima dificultat. És per això que en masculina, Eduard Méndez, amb una dificultat de Nivell 8, es va classificar en 20è lloc, i en femenina, Berta Pujadas, al Nivell 7, va fer una 25a posició. No obstant això, ambdós van fer una gran competició.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here