Diverses persones a títol personal i diversos clubs del Vallès Oriental van ser premiats a la Festa de l’Handbol Català 2019, que va celebrar a Amposta el passat divendres 11 d’octubre


El Vallès Oriental és, segurament, la comarca de Catalunya amb més passió i seguiment per l’handbol. Un fet que es va tornar a demostrar el passat divendres a la Festa de l’Handbol Català 2019, organitzat per la Federació Catalana d’Handbol, en la qual l’ens federatiu va guardonar una cinquantena de persones i clubs, dels quals més de 10 van anar a parar en mans de vallesans.

Àlvaro Ferrer, que es va retirar de l’handbol aquest passat mes de juny, va ser premiat amb l’insígnia d’or de la Federació Catalana d’Handbol. El granollerí havia jugat més de 20 temporades a handbol, 15 de les quals al BM Granollers, havent completat més de 400 partits. Per altra banda, la periodista vallesana Laia Coll va rebre la medalla d’argent per la difusió de l’handbol.

A la categoria Premis FCH és on hi van haver més reconeixements:

El BM Granollers va rebre diferents guardons: el de primer equip català que competirà a Europa, el de campió d’Espanya cadet masculí i el de commemoració dels 75 anys. Per la seva part, el BM La Roca va rebre guardó per la medalla de bronze aconseguida al campionat estatal cadet femení. També hi va haver guardó per l’AEH Les Franqueses per la contínua difusió de l’handbol.

Pel que fa a l’handbol platja, els equips del Vallès Oriental també van rebre diversos guardons: El BHC Plan B, de la Roca, per la medalla de bronze campionat estatal sènior femení; el CHP Granollers, pel subcampionat d’Espanya sènior masculí i pel campionat d’Espanya cadet masculí, i l’ARHS, per la medalla de bronze al campionat d’Espanya cadet masculí.

En l’apartat de reconeixements especials, van rebre el guardó Carlos Viver, Robert Cuesta i Erola Madrigal i la portera Andrea de la Torre, tots ells per la consecució dels Jocs del Mediterrani amb la selecció estatal.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here