La prova que se celebrarà demà a partir de les 10h ja té més de 1.600 inscrits i ja ha recaptat més de 9.000€ per la iniciativa #JoEmCorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà


POTS INSCRIURE’T AQUÍ 

Demà diumenge 19 d’abril es durà a terme la 1a edició de la #CorremACasa, cursa virtual i confinada, on l’objectiu és recórrer una distància lliure en la categoria que es vulgui: cinta, escales, passadís, balcó, jardí, rodet, elíptica, rem i fins i tot algunes de les modalitats combinades, i es podrà realitzar des de les 10 a les 21. La finalitat d’aquest esdeveniment és col·laborar amb la iniciativa #JoEmCorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà que recapta fons per lluitar contra el Coronavirus, mentre els participants fan el que més els agrada, fer esport i sentir-se vius!

D’aquesta manera s’intentarà acostar el més possible a les sensacions de participar en una cursa però tenint present el confinament així que amb la peculiaritat de fer-ho des de casa. La iniciativa totalment solidària sorgeix dels clubs esportius Montseny Maasais, Les Nenes Trail, Gualba Trail, Senglars de Cardedeu, Safir Team, Camí dels Ibers i Hostrailric, i amb la col·laboració d’Speaker Events, RogerCorrem i Jaume Disseny.

POTS INSCRIURE’T AQUÍ 

De moment, ja hi ha més de 1.600 inscrits d’arreu de la geografia catalana i la prova ja ha recaptat més de 9.000€. A l’hora d’inscriure’s pots fer el donatiu que desitgis amb un import mínim de 5€.

Programa

Aquesta serà la programació en directe que podreu seguir a través del canal de la cursa en streaming i a través de Facebook i YouTube:

09:30
Escalfament dirigit per OMM Training.

10:00
Tret de sortida de la primera edició de la Corremacasa a càrrec d’Speaker Events.

10:15
Entrevistes en viu i en directe a tot bitxo vivent que se li posi per davant a l’speaker.

11:30
Vermut Electrònic a càrrec de DJ Marvin amb refrigeri per a tots els assistents.

13:30
Dinar i una mica de migdiada que ens l’hem ben guanyada.

17:00
Sant tornem-hi amb més entrevistes si encara queda algun bitxo que es mogui.

17:30
Sessió musical del 2000 al 2012 a càrrec de DJ Ramon.

19:30
Sessió d’estiraments dirigida per OMM Training.

20:15
Arribada dels últims participants i tancament de la primera edició de Corremacasa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here