CF Les Franqueses, CF Parets, CF Caldes i FC Cardedeu competiran al grup 4 mentre que CF Mollet i UD Molletense ho faran al grup 2


Avui al migdia la Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris de Segona Catalana definitius en els quals hi ha implicats fins a 6 equips del Vallès Oriental. CF Les Franqueses, CF Parets, CF Caldes i FC Cardedeu competiran al grup 4, mentre que CF Mollet i UD Molletense competiran finalment al grup 2. Podeu consultar el calendari en els següents links:

EL CALENDARI DEL GRUP 4 DE SEGONA CATALANA

EL CALENDARI DEL GRUP 2 DE SEGONA CATALANA

Els 4 equips del grup 4 de Segona Catalana debutaran a casa en la primera jornada que tindrà lloc el 2 de setembre. El CF Les Franqueses ho farà davant la UD Gramanet, equip amb el qual el CF Mollet ha fet la permuta per canviar de grup. El CF Parets s’enfrontarà al Juan XXIII, el FC Cardedeu es medirà al Sabadell B, mentre que el CF Caldes debutarà davant el Sallent. Un grup 4 de Segona Catalana que enguany serà potentíssim amb fins a tres exequips de Tercera Divisió com el Masnou, el Sabadell B i la Grama i amb tres dels equips del Vallès Oriental aspirant a l’ascens.

Per altra banda, els dos equips de Mollet del Vallès han aconseguit canviar del grup 4 al grup 2, un grup teòricament més assequible. La UD Molletense debutarà a casa davant el FC Valldoreix, mentre que el CF Mollet ho farà a domicili davant l’Atlètic Sant Pol.

EL CALENDARI DEL GRUP 4 DE SEGONA CATALANA

EL CALENDARI DEL GRUP 2 DE SEGONA CATALANA

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here